Skarvfria hängrännor

Rennits skarvfria hängrännor är snygga, hållbara, effektiva och höjer värdet på din fastighet. Vi monterar på plats hemma hos dig. En skräddarsydd lösning utan skarvar borgar för hållbarhet. Du slipper läckage, rostangrepp och flagnande färg. Dessutom minskar risken för stopp då det inte finns så många delar för skräp att fastna i. Hängrännor, stuprör och övriga tillbehör tillverkas i galvaniserad, lackerad stålplåt från svenska SSAB. Standardfärgerna är svart eller vitt, men vi har en mängd andra färger som beställningsvara.

Monterat och klart

Om du själv inte kan eller har tid med montering av hängrännorna, erbjuder vi en bekymmersfri helhetslösning. Slipp besöket hos bygghandeln, krånglig frakt och omständlig montering. Vi gör jobbet åt dig. Kontakta din närmaste montör eller återförsäljare så återkommer vi med ett pris för din fastighets specifika behov. Inklusive montering. Som privatperson kan du då också sänka dina kostnader med ROT-avdraget.

Vad kostar det?

Våra lösningar är såväl bekymmersfria som prisvärda. För att kunna ge dig en korrekt kostnadsuppskattning vill vi veta hur många meter hängränna du behöver, antalet stuprör, höjd på varje stuprör, antal inner- och ytterhörn samt om du önskar nedmontering av befintliga hängrännor. Kontakta din närmaste återförsäljare så återkommer vi med ett fast pris efter dina behov. Med vår totalentreprenad slipper du onödiga mellanhänder och kan dessutom nyttja ROT-avdraget. 

Fördelar med Rennits skarvfria hängrännor

  • Modern design
  • Rymmer 40% mer än traditionella modeller
  • Inga skarvar som ger läckage
  • 15 års färggaranti och 30 års garanti mot rostangrepp
  • Montering ingår i priset
  • Höjer värdet på din fastighet
  • Vi anpassar hängrännorna helt till din fastighet
  • Slipp vattenskador på fasad och husgrund
  • Minimalt materialspill då monteringen är skräddarsydd till dina behov

Artiklar

Samtliga plåtdetaljer är levererade från SSAB, Prelaq RWS med dubbelsidig ytbehandling och är avsett speciellt för produkter som används för dränering av tak, som exempelvis hängrännor, stuprännor och beslag. Tjocklek 0,55 mm.

1. Planplåt hängränna
2. Stor krok (standard)
3. Liten krok (standard)
4. Dubbelkrok
5. Utvändig krok rak bräda
6. Utvändig krok lutande bräda
7. Utvändig krok infästning tak
8. Gavel höger
9. Gavel vänster
10. Omvikningskupa liten
11. Omvikningskupa stor

12. Ytterhörn
13. Innerhörn
14. Stuprör 2,5 meter
15. Liten böj 350 mm
16. Stor böj 900 mm
17. Förlängningsrör 2 meter
18. Hållare stuprör
19. Band stuprör
20. Utkastare sida
21. Vattenutkastare tunna