fbpx

Om Rennit

Rennit har funnits i Sverige sedan 2002 och erbjuder skarvfria hängrännor till privatpersoner och företag. Tekniken är välbeprövat i USA under flera årtionden. Vi finns i Luleå och har ett 40-tal samarbetspartners från Kiruna i norr till Malmö i söder.

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för våra kunder och erbjuder skräddarsydda lösningar för dina specifika behov. Monterat och klart.

Skarvfria hängrännor från Rennit

Rennits skarvfria hängrännor är snygga, hållbara, effektiva och höjer värdet på din fastighet. Vi monterar på plats hemma hos dig. En skräddarsydd lösning utan skarvar borgar för hållbarhet. Läs mer om fördelarna

Så fungerar det – Nya skarvfria hängrännor

Boka tid

Boka ett kostnadsfritt hembesök med din lokala Rennitmontör.

Hembesök

Vi mäter ditt hus och ger dig ett fast pris där både produkter och montering ingår. Alla våra hembesök sker alltid helt utan köpkrav.

Montering

Våra hängrännor produceras på plats hos dig i vår mobila produktionsanläggning. Det betyder att hängrännorna anpassas för att passa just ditt hus. Vi gör hela jobbet åt dig, monterat och klart!

Takläggare, takvårdare, plåtslagare, byggare osv, se hit!

Jobbar du med fastighetsentreprenad och vill ha en smidig och hållbar lösning för hängrännorna. Du kanske också vill fokusera på din huvudprodukt  Kontakta oss för ett samarbete. Vi  tillverkar hängrännorna i exakta längder på din arbetsplats färdiga och klara samt utför hela monteringen. Kontakta oss för mer information på 010-221 69 77 eller info@rennit.com.