fbpx

Skarvfria hängrännor från Rennit

Rennits skarvfria hängrännor är snygga, hållbara, effektiva och höjer värdet på din fastighet. Vi monterar på plats hemma hos dig. En skräddarsydd lösning utan skarvar borgar för hållbarhet. 

Du slipper läckage, rostangrepp och flagnande färg. Dessutom minskar risken för stopp då det inte finns så många delar för skräp att fastna i. 

Hängrännor, stuprör och övriga tillbehör tillverkas i galvaniserad, lackerad stålplåt från svenska SSAB. Standardfärgerna är svart eller vitt, men vi har en mängd andra färger som beställningsvara.

Monterat och klart

Om du själv inte kan eller har tid med montering av hängrännorna, erbjuder vi en bekymmersfri helhetslösning. Slipp besöket hos bygghandeln, krånglig frakt och omständlig montering. 

Vi gör jobbet åt dig. Kontakta din närmaste montör eller återförsäljare så återkommer vi med ett pris för din fastighets specifika behov. Inklusive montering. Som privatperson kan du då också sänka dina kostnader med ROT-avdraget.

Se monterade objekt och inspiration

Vad kostar det?

Våra lösningar är såväl bekymmersfria som prisvärda. För att kunna ge dig en korrekt kostnadsuppskattning vill vi veta hur många meter hängränna du behöver, antalet stuprör, höjd på varje stuprör, antal inner- och ytterhörn samt om du önskar nedmontering av befintliga hängrännor. 

Kontakta din närmaste återförsäljare så återkommer vi med ett fast pris efter dina behov. Med vår totalentreprenad slipper du onödiga mellanhänder och kan dessutom nyttja ROT-avdraget.

Kontakta Rennit återförsäljare

Fördelar med Rennits skarvfria hängrännor

  • Modern design
  • Rymmer 40% mer än traditionella modeller
  • Inga skarvar som ger läckage
  • 15 års färggaranti och 30 års garanti mot rostangrepp
  • Montering ingår i priset
  • Höjer värdet på din fastighet
  • Vi anpassar hängrännorna helt till din fastighet
  • Slipp vattenskador på fasad och husgrund
  • Minimalt materialspill då monteringen är skräddarsydd till dina behov

Så fungerar det – Nya skarvfria hängrännor

3 enkla steg

Boka ett kostnadsfritt hembesök med din lokala Rennitmontör.

Vi mäter ditt hus och ger dig ett fast pris där både produkter och montering ingår. Alla våra hembesök sker alltid helt utan köpkrav.

Våra hängrännor produceras på plats hos dig i vår mobila produktionsanläggning. Det betyder att hängrännorna anpassas för att passa just ditt hus. Vi gör hela jobbet åt dig, monterat och klart!

Rennit

Kyrkogatan 5A
972 32 Luleå